Mijn naam is Joyce van Loon, van origine uit Alphen en sinds 2016 samenwonend in Riel. Ik ben mondhygiënist sinds 2011. Dit diploma heb ik  behaald aan de Hogeschool Utrecht Faculteit Gezondheidszorg. 

De afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan bij algemene tandarts- en mondhygiënistenpraktijken en bij een parodontologie praktijk in 's-Hertogenbosch. 

Na de nodige werkervaring en een uitgebreid traject van voorbereiding, heb ik in juni 2020 mijn Mondhygiënistpraktijk aan de Spoorweide in Riel geopend. 
 
Heeft u voornemens een afspraak te maken maar wilt u vooraf telefonisch contact? Geen probleem, ik sta u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. 

Voor een afspraak kunt u mij e-mailen, bellen of een whatsapp bericht sturen.


NVM mondhygiënisten 

Als lid van de beroepsgroep blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

KRM Mondhygiënisten  

Het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten is het onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister voor praktiserende mondhygiënisten. In dit register staan mondhygiënisten ingeschreven die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroep en hun vak bijhouden.

Nederlandse vereniging voor parodontologie 

De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) is een wetenschappelijke beroepsorganisatie voor tandheelkundige zorgverleners zoals tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen en implantologen.