Mijn naam is Joyce van Loon en ik ben al sinds 2011 werkzaam als mondhygiënist. Ik behaalde mijn diploma aan de Hogeschool Utrecht, Faculteit Gezondheidszorg. In de loop der jaren heb ik waardevolle werkervaring opgedaan bij algemene tandarts- en mondhygiënistenpraktijken, evenals bij een parodontologie praktijk in 's-Hertogenbosch.

In juni 2020 mijn eigen Mondhygiënistpraktijk geopend aan de Spoorweide in Riel.

Bij mijn praktijk staan persoonlijke aandacht en zorg centraal. Ik hecht veel waarde aan een vertrouwensband met mijn patiënten, zodat zij zich op hun gemak voelen tijdens hun bezoek.

Wanneer u een afspraak wilt maken, maar graag eerst telefonisch contact wilt, sta ik altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u van de nodige informatie te voorzien. U kunt mij e-mailen, bellen of een WhatsApp-bericht sturen.

Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in mijn praktijk en samen te werken aan het behouden van een gezonde en stralende glimlach!

NVM mondhygiënisten 

Als lid van de beroepsgroep blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

KRM Mondhygiënisten  

Het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten is het onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister voor praktiserende mondhygiënisten. In dit register staan mondhygiënisten ingeschreven die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroep en hun vak bijhouden.

Nederlandse vereniging voor parodontologie 

De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) is een wetenschappelijke beroepsorganisatie voor tandheelkundige zorgverleners zoals tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen en implantologen.